Vidoflexģ voordelen:                  iso.gif (10057 bytes)            cfc.gif (8248 bytes)
Thermische isolatie voor Vidoflex een wereld vol flexibiliteit. Letterlijk vertaald staat het bedrijf garant voor buigzame producten van hoogwaardige kwaliteit die snel en op flexibele basis geleverd kunnen worden. En hoewel de technologie in energiebesparing volop in ontwikkeling is, verdient het isoleren van installaties volgens Vidoflex Benelux BV absoluut meer aandacht.
Elasticiteit

 Zelfs na langdurige vervorming zal vidoflex zijn originele vorm terugkrijgen. Dit maakt samen met zijn uitgesproken sterke binnen- en buitenlaag, ideaal voor industriŽle isolatie.

  Brandveiligheid

Vidoflex wordt door de Europese autoriteiten erkend als een product met extreme lage brandbaarheid en rook-eigenschappen (B-1).
 

Groot temperatuurbereik

Vidoflex is geschikt voor een temperatuurbereik van Ė60C tot +105C. Daarmee is het de ideale oplossing voor systemen van zowel hoge als lage temperaturen.

  Milieuvriendelijk

Een belangrijk voordeel van vidoflex is dat er geen CFKís gebruikt worden tijdens het productieproces. Bovendien geven de producten geen chemicaliŽn af die het milieu of gezondheid in gevaar kunnen brengen.

 

Geluidsvermindering

 Vidoflex zorgt voor een goede geluidsisolatie en heeft daarmee een dempend effect op trillingen en vloeistofbewegingen door pijpleidingen.

  Wamteisolatie

Door de unieke samenstelling en gesloten celstructuur heeft vidoflex een zeer lage thermische geleidingscoŽfficiŽnt (lambda waarde). Deze eigenschap maakt vidoflex een uiterst efficiŽnt isolatieproduct dat warmte en koude verlies aanzienlijk vermindert.

Weerstand tegen vorst en absorptie

 Dankzij de speciale gesloten celstructuur met aan beide zijden een gladde huid, voegt vidoflex bijzonder goed vochtwerende eigenschappen toe aan uitstekende warmte isolerende kenmerken. Dit minimaliseert de noodzaak om andere materialen te gebruiken om condensatieproblemen te beheersen.

  Chemisch bestendig

Door de synthetische rubber is vidoflex uitstekend bestand tegen olie, vet en vrijwel alle chemische stoffen die in industriele processen worden gebruikt. Daarnaast is vidoflex bestand tegen alle weersomstandigheden, met name ozon en ultraviolette straling. Het materiaal kan geverfd worden om zo verschillende coderingen aan te geven

Flexibel                                                      

 De opmerkelijke flexibiliteit maakt vidoflex tot het meest gemakkelijke isolatiemateriaal om mee te werken. Het bespaart kostbare tijd en inspanning.

 

 

                                      
 

   

 

Voor meer informatie:
Vidoflex Benelux BV
Geestakkers 5
5519 RC Heeze
tel  040 2348100
fax 040 2348101
mail info@vidoflex.nl KvK Eindhoven 17067095