Vidoflexģ de perfecte thermische isolatie

Het vidoflexģ productieprogramma omvat hoogwaardige thermische isolatiematerialen voor zowel de professionele als de consumentenmarkt. Het vidoflex assortiment bestaat uit slang, plaat, lijm, zelfklevende isolatietape en afplaktape. De producten kunnen worden toegepast als thermische isolatie ter voorkoming van condensatie, contactgeluid, temperatuurverschil en energieverlies.

product1.gif (36553 bytes)

De vidoflex producten worden geproduceerd door extrusie van synthetisch rubber, dat na procesexpansie tot schuim wordt gevulkaniseerd
Dit unieke proces staat borg voor hoogstaand isolatiemateriaal met een ultra homogeen gesloten celstructuur. Het resultaat is een kwalitatief zeer hoogstaand en duurzaam product met een hoge dampdichtheid en isolatiewaarde.

Vidoflexģ voor warmte isolatie
Vidoflex is zeer effectief in het reduceren van temperatuurverlies voor zowel binnen- als buitensystemen. Daarnaast biedt vidoflex uitstekende bescherming tegen vorst. Vidoflex producten hebben een zeer lage brandbaarheid en gunstige rookeigenschappen. Vidoflex heeft door de unieke samenstelling en gesloten celstructuur een zeer lage thermische geleidingscoŽfficiŽnt.

product2.gif (13519 bytes)

Eigenschappen:
Bruikbaar tot zeer hoge temperaturen
Weerbestendig
Constante thermische geleiding
Lage thermische geleidingscoŽfficiŽnt
Beschermende coating is niet noodzakelijk
Bijzonder flexibel

Vidoflexģ voor koude isolatie
Vidoflex producten hebben een zeer lage waterdampdisfussiecoŽfficiŽnt zodat ze borg staan voor goede vochtwerende eigenschappen.

product3.gif (14687 bytes)

Eigenschappen:
Bruikbaar tot zeer lage temperaturen
Goed vochtwerend
Constante thermische geleiding
Zeer lage waterdampdifussiecoŽfficiŽnt
Chemisch bestendig (o.a. olie en vetten)
Bijzonder flexibel
Snel en eenvoudig aan te brengen

Vidoflex is zeer licht en flexibel. Mede door deze eigenschappen is het zeer snel en eenvoudig aan te brengen. De slangen kunnen ongesneden over nieuw aan te brengen leidingen worden geschoven. Voor bestaande systemen kunnen de slangen, opengesneden, eenvoudig over de leidingen worden aangebracht.

Toepassingen:
Koude installaties
Airconditioningsinstallaties
Koudwaterleidingen
Warmwaterleidingen
Zonne-energiesystemen
Verwarmingssystemen
Tanks en vaten

Voor meer informatie:
Vidoflex Benelux BV
Geestakkers 5
5519 RC Heeze
tel  040 2348100
fax 040 2348101
mail info@vidoflex.nl
KvK Eindhoven 17067095